[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن کنگره علوم باغبانی اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام بخش آمورش تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
اعضای هیأت مدیره::
عضویت در انجمن::
فصلنامه علمی و پژوهشی::
شاخه های علمی ::
کارگروه های تخصصی::
نمایندگان انجمن::
مراکز مرتبط::
اخبار رویدادها::
کنگره علوم باغبانی::
بخش آموزش::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
RSS::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: قطعنامه اولین سمپوزیوم میوه های ریز ::

قطعنامه اولین سمپوزیوم ملی میوه­های ریز

سپاس خداوند منان را که توفیق داد اولین سمپوزیوم ملی میوه­های ریز که به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید به بحث و تبادل یافته­های علمی پژوهشگران کشورمان بپردازیم و لازم می­دانیم از تلاش­های گروه علوم باغبانی دانشگاه بوعلی سینا، دبیران محترم علمی و اجرایی سمپوزیوم، ریاست محترم دانشگاه بوعلی سینا و انجمن علوم باغبانی ایران قدردانی نماییم.

اکنون در مرحله پایانی این نشست علمی موراد زیر به­عنوان قطعنامه سمپوزیوم اعلام می­گردد:

  1. باتوجه به اثرات مخرب تنش­های محیطی به­ویژه خشکی، شوری، سرما و گرما بر محصولات باغبانی تاکید می­شود که مجموعه راهکارهای مدیریتی و مطالعاتی به­عنوان اولویت های مراکز علمی، پژوهشی و اجرایی قرار گیرد.
  2. استفاده از فناوری تولیدات گلخانه­ای به­عنوان یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با تنش­ها توصیه می­شود. برای تحقق این هدف تربیت متخصصین کارآمد برای مدیریت صحیح گلخانه و ساخت سازه­های مناسب مناطق مختلف ضروری است.
  3. برای تحول کمی و کیفی در تولید و برندسازی محصولات باغبانی به ویژه میوه­های ریز ایجاد تشکل­های صنفی بین تولیدکنندگان، صنایع پس از برداشت و فرآوری و عرضه­کنندگان تاکید می­شود که یکی از مزایای آن کوتاه کردن دست سوداگران اقتصادی می­باشد.
  4. باتوجه به نقش گسترده محصولات باغبانی در توسعه و تامین سلامت جامعه، تولید و عرضه فرآورده­های سالم و عاری از هرگونه آلودگی انتظار همه مردم می­باشد. بنابراین نقش متخصصین باغبانی و دستگاه­های نظارتی در هدایت صحیح تولیدکنندگان توصیه می­شود.
  5. جهت جلوگیری از تشویش اذهان عمومی در انتشار اخبار ناصحیح یا سوء­استفاده برخی تولیدکنندگان، نقش اساتید و پژوهشگران در روشنگری جامعه مورد تاکید است.
  6. انتقال فناوری و خلاقیت به بخش تولید یکی از نکات اساسی در ارتقا کمی و کیفی تولید می­باشد. برای تحقق هرچه بهتر این اصل تجمیع اراضی کوچک و تبدیل آنها به اراضی بزرگ و صنعتی توصیه می­شود.
  7. برای رعایت کامل استانداردهای محصولات میوه­های ریز در عرضه به بازارهای داخلی و خارجی، به کار گیری شیوه­های مناسب رهگیری محصولات از هر نظر ضروری می­باشد.
  8. بخش عمده­ای ازتولیدات باغبانی به لحاظ عدم رعایت اصول پس از برداشت و فرآوری از چرخه مصرف خارج می­گردد. بنابراین ضروری است صنایع فرآوری پس از برداشت و بسته­بندی مورد توجه جدی قرار گیرد.

مشارکت بخش خصوصی در نشست­های علمی برای انتقال یافته­های علمی و نوآوری موثر می­باشد. انتقال مسایل و مشکلات بخش خصوصی را به جامعه علمی هموار می­سازد.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA code
::
دفعات مشاهده: 4519 بار   |   دفعات چاپ: 281 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علوم باغبانی ایران Iranian Society for Horticultural Science
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3767