[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن کنگره علوم باغبانی اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام بخش آمورش تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
اعضای هیأت مدیره::
عضویت در انجمن::
فصلنامه علمی و پژوهشی::
شاخه های علمی ::
کارگروه های تخصصی::
نمایندگان انجمن::
مراکز مرتبط::
اخبار رویدادها::
کنگره علوم باغبانی::
بخش آموزش::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
RSS::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: پایه مقاوم به شوری ::

 سرکار خانم دکتر اتحاد پور در دفاع از پایان نامه دکتری خود در 17/3/95 که به راهنمایی آقایان دکتر رضا فتاحی مقدم و دکتر زمانی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام شده بود، از بین 45 ژنوتیپ طبیعی مرکبات کشور بر مبنای برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی به ویژه صفت کلر توانست غیر از پایه های معمول شناخته شده مقاوم به شوری، یک پایه خیلی مقاوم را معرفی کند. بدیهی است بررسی میزان تحمل این ژنوتیپ نسبت به سایر تنش ها  و بیماریها ی مهم باید آغاز گردد. 

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


کد امنیتی را در کادر بنویسید >
::
دفعات مشاهده: 6924 بار   |   دفعات چاپ: 320 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علوم باغبانی ایران Iranian Society for Horticultural Science
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3708